531 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 130 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “KORONAVİRÜS SALGINI VE DİŞ HEKİMLİĞİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI SLAYT SETLERİ DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE...

531 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 130 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “KORONAVİRÜS SALGINI VE DİŞ HEKİMLİĞİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI SLAYT SETLERİ DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE...

531 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
130 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ
"KORONAVİRÜS SALGINI VE DİŞ HEKİMLİĞİ" CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI SLAYT SETLERİ DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NDE...

DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI (www.dishekimligidunyasi.org)'nde "Koronavirüs Salgını ve Diş Hekimliği" Canlı Konferansı Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve Prof. Dr. Atilla ATAÇ'ın sunumlarıyla 27 Mart 2020 Cuma günü gerçekleştirildi.

531 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 130 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve Prof. Dr. Atilla ATAÇ'ın katılımcılardan gelen sorulara verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.dishekimligidunyasi.org aracılığıyla "DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI, ONLINE TV"den, slayt setlerine ise video şeklinde "DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

TÜM DİŞ HEKİMLERİMİZİ BEKLİYORUZ...

DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI'nda gerçekleştirilecek olan bilimsel ve sosyal aktivitelere katılabilmek için www.dishekimligidunyasi.org/uyelik veya www.dishekimligidunyasi.org adresinden "Üye Ol" butonunu tıklayarak ulaşacağınız sayfadan "Üyelik Formu"nu doldurup ücretsiz üye olabilirsiniz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASI, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Nursen TOPÇUOĞLU
Tebrikler... Doğru bilgileri en net şekilde aktardığınız için çok teşekkür ederim.

*Sadettin YILDIRIM
Hocam elinize, dilinize, güzel gönlünüze sağlık. Çok teşekkürler :)

*Emine TOKATLI ÇOBAN
Çok teşekkürler emeğiniz için.

*Atilla ÖZDOĞAN
Çok güzel ve yararlı sunum için teşekkürler.

www.dishekimligidunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi